Mwt veel vocht naar huidtherapeut????

Stel hier uw vragen aan plastisch chirurg Dhr. Gijs van Selms. Dhr. van Selms beantwoordt vragen in zijn vrije tijd en op vrijwillige basis. Het kan dus even duren voordat u antwoord ontvangt.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
The alleja
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 dec 2016 20:22

Mwt veel vocht naar huidtherapeut????

Bericht door The alleja » 01 feb 2017 10:45

Hallo ik ben 2 weken geleden geholpen aan mijn boven oogleden. Hechtingen zijn inmiddels verwijderd maar ik heb nog steeds ontzettend veel vocht rond om de ogen tot aan mijn jukbeenderen. Volgens vpk trekt van zelf bij en het is per persoon verschillend hoe snel dat gebeurt. Ik heb veel gelezen en kwam een topic tegen over het lymfoedeem na ooglidcorretie door een huid therapeut weg te laten masseren. Mijn vraag is na hoeveel weken na de operatie kan ik bij de therapeut langs? Ze heeft me geadviseerd om via de kliniek te vragen maar daar ben ik niet wijs geworden. Reactie was het lichaam moet t zelf oplossen. ????verder zit ik nog in een diepje ik zie er niet uit en avhteraf heb ik ontzettend veel spijt van.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast