boven en onderooglid correctie 2 juli

Hier kunt u een dagboek bijhouden over de periode vóór, tijdens en na uw ooglidcorrectie. Op deze manier laat u anderen weten hoe een ooglidcorrectie verloopt en kunnen zij u steunen en tips geven.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
Plaats reactie
marnie
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 jun 2009 08:55

boven en onderooglid correctie 2 juli

Bericht door marnie » 06 jul 2009 20:24

Ik heb 2 juli een onder/bovenooglid correctie laten doen in Velp. Het is nog maar kort geleden, dus ik kan nog niet zoveel over het eindresultaat zeggen, maar tot nu toe geneest het goed en ziet het er goed uit. Ik had me erg goed voorbereid, en ik denk dat dat zich geloond heeft. Wat had ik van tevoren in huis: 2 zakken diepvries doperwten, compressen, appelazijn, ester C (speciale vitamine C), Sin Ecch (speciale samenstelling Arnica, online vanuit USA verkrijgbaar), grote zonnebril, dettol doekjes voor de handen (handig voor tussendoor, je gaat toch wel eens met je handen aan je ogen zitten).
De eerste dag was ik net een wasbeer, met van die randen om de ogen. Ook was ik bang dat het niet symmetrisch was, maar dat lag ook aan mijn wenkbrauwen. 2e en 3e dag nog erg gezwollen, roodheid/blauw nam geleidelijk af. 4e dag: geel, veel minder gezwollen. De kids durven me weer aan te kijken...5e dag: weer beter...wel nog geel, en natuurlijk zijn de hechtingen en de hechtpleisters er nog. Die mogen er over 2 dagen gelukkig uit....ben benieuwd hoe het er dan met make up uitziet! Ik merk trouwens wel al dat mijn ogen 's avonds veel minder zwaar zijn...misschien post ik later nog voor/na foto's

marnie
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 jun 2009 08:55

Bericht door marnie » 06 jul 2009 20:30

oja, de kliniek in Velp was trouwens prima, ze stelden me heel goed op mijn gemak, en omdat het een dubbele ingreep was (boven/onder) was het onder sedatie. Echt, vanaf dat ze dat in het infuus spoten weet ik niets meer, totdat ik weer wakker werd, totaal niet misselijk of vervelend, meteen weer goed bij. Toen ik de volgende dag belde omdat ik de hechtpleister zo vervelend vond omdat er wat bloed/wondvocht tussen was gekomen kon ik meteen langskomen, dan zouden ze er even naar kijken en een nieuwe pleister erop doen. Daarom vond ik het ook prettig om een kliniek in de buurt te bezoeken.
Het is ook aan te raden om heel veel water te drinken, zodat je lichaam de afvalstoffen goed kwijtkan. En verder had ik ook nog de Actipatch, maar ik weet niet of die goed geholpen heeft omdat ik 'm moeilijk vast kon plakken op m'n gezicht....

stefani
Berichten: 4
Lid geworden op: 31 mei 2011 21:15

Re: boven en onderooglid correctie 2 juli

Bericht door stefani » 31 mei 2011 21:40

Beste Marnie, ik laat 20 juni mijn oogleden boven en onder doen in Belgie, ik ben als de dood dat ik wekenlang niet toonbaar zal zijn. We gaan 11 juli met vakantie, dat is 3 weken na de ingreep. Niet echt leuk als ik er als een zombie uit zie. Wat zijn jouw ervaringen? Hoe lang heeft het allemaal geduurd? Groeten, Stefani

Patries
Berichten: 14
Lid geworden op: 08 mei 2011 07:36

Re: boven en onderooglid correctie 2 juli

Bericht door Patries » 01 jun 2011 16:53

Hoi, Marnie, het bericht van Stefanie is al heel oud, dus ik denk niet dat ze hier nog komt..

Ga er maar van uit dat je in ieder geval een flinke week niet toonbaar bent. Daarna verdwijnen het bij de meeste mensen in een rap tempo de zwellingen en verkleuringen wel, na twee weken was ik weer toonbaar, al moest ik kleine paarse vlekjes nog wel camoufleren. Ook zijn er mensen die na een week alweer aardig toonbaar zijn trouwens...het hangt er vanaf hoe blauw en gezwollen je raakt, dat is bij iedereen weer anders en het zegt niets over het uiteindelijke resultaat.
Nu krijg jij daarbij ook een onderooglidcorrectie, daar heb ik zelf geen ervaring mee, maar ik neem aan dat de genezing op dezelfde manier zal verlopen, ik zou het gewoon aan de pc vragen..

Ga er wel vanuit dat je gezicht kwetsbaar is, maanden na de operatie nog hoor, vooral het gebied rond de ogen natuurlijk en hou er rekening mee dat je met je littekens niet in de zon moet gaan.

Ik wens je heel veel succes, en mooie ogen straks! :)

Patries
Berichten: 14
Lid geworden op: 08 mei 2011 07:36

Re: boven en onderooglid correctie 2 juli

Bericht door Patries » 01 jun 2011 16:55

Sorry, ik haal Marnie en Stefanie door elkaar: dus: Hoi Stefanie, het bericht van Marnie is al heel oud...enz. :wink:

Dom van me!!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast