na 8 maanden nog steeds pijn

Stel hier uw vragen aan plastisch chirurg Dhr. Gijs van Selms. Dhr. van Selms beantwoordt vragen in zijn vrije tijd en op vrijwillige basis. Het kan dus even duren voordat u antwoord ontvangt.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
anitaa
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 dec 2011 09:22

na 8 maanden nog steeds pijn

Bericht door anitaa » 07 jun 2012 10:54

Het is nu 8 maanden geleden dat ik mijn ooglidcorrectie heb laten doen door dr. de Boer uit Haarlem. Aan de extra plooi van mijn linkeroog wil hij niets doen. Meteen na de ooglidcorrectie kreeg ik al last van mijn rechteroog, ik ben teruggegaan maar hij zegt niets voor me te kunnen doen. Een oogarts heeft mijn ogen bekeken en zegt dat die goed zijn. Ik heb na de ooglidcorrectie iedere dat pijn aan mijn rechteroog, vooral achter mijn oogbol en het trekt naar de zijkant van mijn gezicht. Ik krijg er hoofdpijn van en slik nu vaak pijnstillers. Ik ben zo bang dat die pijn nooit meer overgaat, het is echt gekomen door de operatie, wat kan ik nog doen? Is het mogelijk dat er een zenuw geraakt is of zoiets?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast